Nieuw Inschrijven

Huisartsenpraktijk Oranjelaan is open voor nieuwe inschrijvingen. Bent u nieuw komen wonen hier in Waddinxveen, dan kunt u zich bij ons aanmelden. Neemt u in alle gevallen eerst contact op met de praktijk. Een eventuele inschrijving zal altijd gepaard gaan met een kennismaking. Vanaf 1 februari is Mevr. Geleynse, huisarts, bij ons werkzaam en zij zal de komende jaren een praktijk opbouwen binnen onze muren. Alle nieuwe patiënten zullen in principe bij haar worden ingeschreven.

Echter, heeft u reeds een huisarts in Waddinxveen, kunt u niet zomaar overstappen. U dient ten alle tijde contact op te nemen met uw eigen huisarts

NB: zonder geldige verzekering kunt u alleen als passant worden gezien. Daarnaast nemen wij inschrijfformulieren niet in behandeling als er geen contact is geweest met een medewerker van de huisartsenpraktijk.

Tel :  0182-612112

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Uw volledig ingevulde formulier kunt u per email sturen naar assistente@huisartsenpraktijkoranjelaan.nl

Graag ontvangen wij ook een kopie van een identiteitsbewijs. Het ingevulde formulier kan pas in behandeling worden genomen na uitschrijving bij uw oude huisarts en overdracht van uw medisch dossier.

Call Now Button